Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

LET OP: Het restaurant is tijdelijk vanaf donderdag 15-10 gesloten vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen.

Reserveren en controlevragen

Reservering is voorlopig verplicht. We zijn daarbij wettelijk verplicht om u controlevragen te stellen bij het reserveren. Click hier voor de vragen die u kunt verwachten.

Deze vragen zullen gesteld worden bij het telefoongesprek en opnieuw bij aanvang. Indien op één van de vragen ja wordt beantwoord kunnen wij u helaas niet ontvangen. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 14:30 tot 21:00 op nummer 0180 721 209.

TIP: Gebruik de volgende pagina om kort van tevoren de gezondheidsvragen te beantwoorden:

 

 

Handen desinfecteren

We vragen u om bij binnenkomst en vóór het gebruik van het dessertbuffet uw handen te desinfecteren.

1.5m afstand houden

Houd te allen tijde rekening mee met 1.5m afstand van personen buiten uw huishouden.

Bij het serveren van eten en drinken is dit echter onvermijdelijk. We proberen daarvoor deze handelingen zo kort mogelijk te houden. Tevens dragen onze bediening ook mondkapjes. Indien gewenst kunt u aan ons vragen om een bijzet tafel te gebruiken om daarop alle eten en drank te serveren.

We vragen u om niet allemaal tegelijkertijd naar het dessertbuffet te gaan en om rekening te houden met andere gezelschappen.

Mondkapjes advies

Er is een door de overheid aangekondigd dringend advies voor het dragen van mondkapjes. Onze medewerkers werken met mondkapjes. We adviseren onze gasten om ook mondkapjes te dragen tijdens het lopen en gebruik van het dessertbuffet. Uiteraard hoeft u aan tafel het mondkapje niet te dragen.

We zullen voorlopig dat aan onze gasten niet verplichten en we zullen geen gasten afwijzen die geen mondkapjes willen dragen.

Maximum aantal per gezelschap

Er geldt een door de overheid aangekondigde maximum aantal per gezelschap van 4 personen, met uitzondering van kinderen tot 13 jaar en personen die 1 huishouden vormen. We zullen standaard reserveringen van méér dan 4 personen splitsen in meerdere tafels, tenzij u bij uw reservering aangeeft dat uw gezelschap uitgezonderd kunt worden.

Sluitingstijd

Er geldt een door de overheid aangekondigde sluitingstijd voor de horeca. We mogen na 21:00 geen gasten meer ontvangen en om 22:00 moet de zaak gesloten zijn. We vragen u om uiterlijk 21:45 af te rekenen.

Maximum 30 personen per zaal

Er geldt een door de overheid aangekondigde maximum aantal personen van 30 per zaal met uitzondering op personeel. Zoutsteen heeft twee zalen, en zal indien nodig de reserveringen hieronder verdelen.

Onder voorbehoud voor wijzigingen

De overheidsmaatregelen kunnen van dag tot dag veranderd worden. Houdt u daarom rekening mee met eventuele wijzigingen op deze pagina.

Deze pagina is laatst gewijzigd op 14 oktober 2020

Momenteel alleen open voor afhalen en bezorgen. (Terras gesloten)