Bediening (parttime/oproep)
Als bedieningsmedewerker zijn jouw belangrijkste taken het serveren van eten en drinken, en het opnemen van bestellingen. Verder draag je bij aan een gezellige sfeer voor zowel de gasten als collega’s. Service en gastvrijheid staan bij ons voorop.
Horeca-ervaring is een pré maar niet verplicht. Zolang je gemotiveerd en leergierig bent kunnen we jou opleiden en ervaring laten opbouwen.
De volgende eigenschappen zijn wel van belang:
- Vanaf 16 jaar (ter nakoming Drank- en Horeca wet betreffende minimum leeftijd werken in een ruimte waar alcohol wordt geserveerd)
- Verzorgd uiterlijk
- Vriendelijk, beleefd en sociaal
- Goed tegen kritiek kunnen
- Flexibel inzetbaar in de avond (typische werkuren variëren tussen 17:00 tot 22:30 uur). Minimaal 2 dagen beschikbaar per week.
- Eventueel beschikbaar op feestdagen.
Lijkt het jou leuk om naast jouw school of studie in een sfeervol restaurant te werken waar je ervaring kunt opdoen in sociale vaardigheden en sales skills? Stuur dan je motivatie en CV naar info@restaurantzoutsteen.nl.