Bediening (parttime/oproep)

Deze vacature staat momenteel open

Wat ga je doen?

Je bent als bedieningsmedewerker het gezicht van ons restaurant! Als bedieningsmedewerker draag je bij aan de dinerervaring van onze gasten. Je neemt reserveringen aan een plaatst gasten aan tafel. Bestellingen worden aan tafel opgenomen, je kunt de gasten bijvoorbeeld een populair gerecht aanraden en je gaat graag een praatje aan. Daarnaast serveer je natuurlijk ook eten en drinken uit. Alles met gastvrijheid voorop. Je draagt natuurlijk ook bij aan een gezellige sfeer bij je collega’s. Het lopen met meerdere borden en dienbladen is voor jou geen probleem.

Horeca-ervaring is een prΓ© maar niet verplicht. Zolang je gemotiveerd en leergierig bent kunnen we jou opleiden en ervaring laten opbouwen.

Wat verwachten wij?

πŸ™‹ Je bent minimaal 16 jaar oud. (ter nakoming Drank- en Horeca wet betreffende minimum leeftijd werken in een ruimte waar alcohol wordt geserveerd)
πŸ’β€β™€οΈ Je hebt een verzorgd uiterlijk.
πŸ‘©β€πŸ³ Je bent vriendelijk, beleefd en sociaal.
😌 Je kunt goed met kritiek omgaan.
πŸ•” Je bent flexibel inzetbaar in de avond en in het weekend. (typische werkuren variΓ«ren tussen 17:00 tot 22:30 uur).
πŸŽ„ Bonuspunten als je ook op feestdagen kunt werken!

Wat bieden wij jou?

πŸ’° Geld! Op basis van je ervaring bieden wij jou een passend salaris aan.
πŸ—’οΈ Korting op ons dinerarrangement wanneer je met vrienden of familie komt dineren.
✨ Een plek waar je je social skills kunt verbeteren!
πŸŽ‰ Leuke personeelsfeestjes met een hechte club!
🏠 We zijn een echt familiebedrijf, we zorgen goed voor je.

Klaar om te solliciteren?

Lijkt het jou leuk om naast jouw school of studie in een sfeervol restaurant te werken waar je ervaring kunt opdoen in sociale vaardigheden en sales skills? Stuur dan je motivatie en CV naar info@restaurantzoutsteen.nl. Of klik op de onderstaande knop.